SC Auto Zurro SRL presteaza servicii de reparatii cardane auto si utilaje. Suntem printre putinii reconditionatori din piata care ofera garantie IN ORICE TARA EUROPEANA in reteaua UniCardan.

Aparatura folosita este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta. Asiguram echilibrare dinamica dupa reparatie pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj.

In atelierele noastre se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.
cardane.jpg

Lasă un mesaj

Trimite ca și anonim - Nume
Scrieţi codul de control "9645"
Am reconditionat un cardan de Sprinter la Auto Zurro. Ceea ce m-a nemultumit la ei a fost ca am asteptat cam mult (mi-au zis ca la ora 2 e gata insa a fost la ora 5). In rest, vad ca si dupa 6 luni cardanul functioneaza ok, iar pretul a fost acceptabil. Ii recomand ca si calitate a lucrarii si ca pret, insa luati-va o marja de eroare in ceea ce priveste timpul de executie.
Am apelat la aceasta societate pentru reconditionarea unui cardan Mercedes Vito 109 CDI. Atat pretul cat si promptitudinea si calitatea lucrarii au fost super, ceea ce ne face sa ii recomandam cu cea mai mare incredere.
Preturi mici, calitate super, rapiditate nu mai zic. Am fost la ei acum o saptamana si mi-au facut un cardan de Sprinter. Chiar nu ma asteptam, la ora 1 m-au sunat ca este gata si am plecat cu cardanul reparat pe masina. Deocamdata vad ca masina se comporta chiar bine fata de cum era cand m-am dus la ei. Ii recomand cu incredere. Stefan
Am reconditionat la Auto Zurro un cardan de Touareg. Pretul este extraordinar in comparatie cu pretul cerut de mai multe service-uri. Am fost cu masina dimineata la ora 9 la ei iar la ora 14 am plecat cu masina in stare perfecta de functionare. Recomand cu incredere si caldura. Claudiu
03/14/2014 05:04:51
autozurro
Site-uri partenere:

www.autozurro.ro
www.reparatiicardane.shopmania.biz
www.reparatiicardane.bizoo.ro
www.reparatiicardane.aaz.ro
www.reparatiicardane.diytrade.com
reparatii cardane.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one