cardane.jpg
In urma reparatiei unui cardan, acesta este echilibrat dinamic pentru o buna functionare in conditii de rulaj.

Cand operatiunea de reparatie cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele reparate beneficiaza de garantie europeana. Termenul de executie este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatie cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatia cardanelor au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Carte de oaspeți

Trimite ca și anonim - Nume
Scrieţi codul de control "1394"
Am reconditionat un cardan de Sprinter la Auto Zurro. Ceea ce m-a nemultumit la ei a fost ca am asteptat cam mult (mi-au zis ca la ora 2 e gata insa a fost la ora 5). In rest, vad ca si dupa 6 luni cardanul functioneaza ok, iar pretul a fost acceptabil. Ii recomand ca si calitate a lucrarii si ca pret, insa luati-va o marja de eroare in ceea ce priveste timpul de executie.
Am apelat la aceasta societate pentru reconditionarea unui cardan Mercedes Vito 109 CDI. Atat pretul cat si promptitudinea si calitatea lucrarii au fost super, ceea ce ne face sa ii recomandam cu cea mai mare incredere.
Preturi mici, calitate super, rapiditate nu mai zic. Am fost la ei acum o saptamana si mi-au facut un cardan de Sprinter. Chiar nu ma asteptam, la ora 1 m-au sunat ca este gata si am plecat cu cardanul reparat pe masina. Deocamdata vad ca masina se comporta chiar bine fata de cum era cand m-am dus la ei. Ii recomand cu incredere. Stefan
Am reconditionat la Auto Zurro un cardan de Touareg. Pretul este extraordinar in comparatie cu pretul cerut de mai multe service-uri. Am fost cu masina dimineata la ora 9 la ei iar la ora 14 am plecat cu masina in stare perfecta de functionare. Recomand cu incredere si caldura. Claudiu
Site-uri partenere:

www.cardanexpert.ro
www.reparatiicardane.co.nf
www.reparatiicardane.shopmania.biz
www.reparatiecardane.wordpress.com
www.facebook.com/reparatiicardanebucuresti
www.reparatiicardane.bizoo.ro
www.reparatiicardane.aaz.ro
www.depozitcardane.diytrade.com
reparatii cardane.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one