cardane.jpg
In urma reparatiei unui cardan, acesta este echilibrat dinamic pentru o buna functionare in conditii de rulaj.

Cand operatiunea de reparatie cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.

Cardanele reparate beneficiaza de garantie europeana. Termenul de executie este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile de reparatie cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.

Toate piesele utilizate in reparatia cardanelor au calitate OE, avand astfel siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.

Despre noi

Reparatii cardane si casete de directie

Cele mai importante sisteme ale unui vehicul sunt directia, transmisia si franarea.

Datorita drumurilor de calitate inferioara ale tarii noastre, datorita conceptiei de economie in business (incarcari ale vehiculelor peste parametrii maxim admisi), datorita exploatarii necorespunzatoare a vehiculelor si datorita multor alti factori, aceste sisteme se deterioreaza, siguranta circulatiei fiind pusa in acest fel in pericol.

In cazul deteriorarii sistemelor de directie sau de transmisie ale vehiculelor, ca si solutii de remediere intervin 3 posibile variante:

1. Achizitionarea de piese de schimb noi

2. Achizitionarea de piese de schimb second-hand

3. Reconditionarea pieselor deja existente.

Sa le examinam punctual:

1. Achizitionarea de piese de schimb noi:

Piesele de schimb noi sunt cea mai buna alegere din punct de vedere tehnic. O piesa noua inseamna o piesa ale carei uzuri sunt 0 (zero). Acesta ar fi practic singurul avantaj, deoarece achizitionarea unei piese noi implica un cost exorbitant, deseori nejustificat, si atunci utilizatorii de vehicule se vor orienta catre urmatoarele doua variante.

Ce nu stiu utilizatorii de vehicule este aceea ca atunci cand achizitioneaza o piesa noua si li se cere la schimb piesa veche, pentru a obtine astfel o reducere de pret (care nu intotdeauna li se ofera in realitate), de fapt, in realitate, clientilor li se ofera O PIESA RECONDITIONATA LA PRET DE PIESA NOUA, motivul REAL pentru care se cere piesa veche la schimb fiind acela de a putea reconditiona piesa veche pe care sa o vanda din nou CA FIIND NOUA.

Motivul pentru care se practica aceasta este costul ridicat de productie al carcaselor casetelor de directie, al axelor (cremalier si coloana-volan), elemente care se uzeaza foarte greu si care pot fi refolosite, reducand astfel costurile de productie.

Ce nu mai stiu clientii este aceea ca O PIESA ORIGINALA primeste o masina atunci cand iese pe poarta fabricii, in rest tot ceea ce se gaseste in piata ca si piese de schimb sunt fie facute de diversi producatori, fie reconditionate.

2. Achizitionarea de piese de schimb second-hand

Aceasta este o varianta foarte des abordata de catre utilizatorii de vehicule. In unele cazuri este functionala, iar in multe dintre cazuri (cazuri nefericite de care ne-am lovit si noi) clientii sunt dezamagiti, deoarece achizitioneaza o caseta de directie sau un cardan de pe un vehicul, fara sa stie in ce mod a fost folosit vehiculul respectiv, fara sa stie cati km a avut vehiculul respectiv parcursi, fara sa aibe nici un fel de informatie despre istoricul vehiculului de pe care au fost luate piesele respective, si atunci, clientul achita un reper (fie caseta de directie, pompa servodirectie, cardan), achita un transport (in cazul in care acestea sunt expediate spre client prin curierat), achita o manopera de inlocuire, achita o manopera de reglare a unghiului de convergenta (in cazul inlocuirii casetei de directie) si atunci constata ca de fapt a facut o investitie proasta, datorita faptului ca reperul achizitionat la mana a doua nu corespunde tehnic normelor de circulatie pe drumurile publice (cardan care "bate", casete de directie care genereaza anumite zgomote la deplasare, casete de directie care curg, etc).

Practic, achizitionarea unui reper la mana a doua este ca o loterie: functioneaza sau nu, iar daca functioneaza, atunci durata acestuia de functionare este mult redusa, deoarece are deja un anumit grad de uzura.

Unii dintre clienti persevereaza totusi in alegerea pieselor la mana a doua, insa dupa 2-3 esecuri ori abordeaza varianta de piese noi, ori daca nu, abordeaza varianta de reconditionare.

3. Reconditionarea pieselor deja existente

Reconditionarea reprezinta practic cel mai eficient raport calitate/pret, comparand cele 3 variante, respectiv achizitionarea de piese noi, achizitioanrea de piese second-hand sau reconditionarea pieselor deja existente.

Avantajele reconditionarii:

- reconditionarea se face folosind piese noi si de origine, inlocuindu-se toate componentele defecte sau uzate, piesa reconditionata beneficiind astfel de aceleasi proprietati tehnice ca si o piesa noua

- costurile de reconditionare sunt cu mult scazute vis-a-vis de achizitionarea unei piese noi, care are aceleasi proprietati ca si cea reconditionata

- in multe dintre cazuri, pretul unei reconditionari este aproximativ egal cu pretul unei piese achizitionate la mana a doua

- durata de viata a unei piese reconditionate este cel putin egala cu durata de viata a unei piese originale.

Auto Zurro SRL executa lucrari de reparatii cardane auto si utilaje, precum si reparatii casete de directie la cele mai inalte standarde calitative.

Reparatiile cardanelor si casetelor de directie se fac prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu PIESE ORIGINALE. Atat in cazul serviciilor de reparatii cardane, precum si a celor de reparatii casete directie, toate piesele au calitate OE, avand siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie, la cele mai avantajoase preturi. In atelierele noastre, aparatura folosita este de ultima generatie, fapt ce confera calitate net superioara lucrarilor executate la noi.

Garantia oferita de noi este de 6 luni IN ORICE TARA EUROPEANA in reteaua Unicardan pentru reparatiile de cardane efectuate la noi, iar pentru reparatiile de casete de directie, garantia oferita este de 12 luni.
Site-uri partenere:

www.cardanexpert.ro
www.reparatiicardane.co.nf
www.reparatiicardane.shopmania.biz
www.reparatiecardane.wordpress.com
www.facebook.com/reparatiicardanebucuresti
www.reparatiicardane.bizoo.ro
www.reparatiicardane.aaz.ro
www.depozitcardane.diytrade.com
reparatii cardane.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one